Розови BMW’та за войската


На фона на излизащите напоследък в медиите безобразия, извършени от предишното правителство, розовите коли на Военното министерство не са толкова важни, но наглите изказвания на хората виновни за това са показателни за начина, по който ни управляват.

Извърши ли някой политик гаф, от каквото и да е естество, първата му работа е да възкликне, когато медиите попитат, че това е акт, с който искат да го оклеветят нечестно. Та така и г-н Свинаров нечестно е оклеветен, че розовите BMW’та били пребоядисани, заради абитуриентския бал на щерка му и съвсем резонно от негова страна иска да се срещне с клеветника в съд. Обаче запитан защо колите са в такъв цвят той упорито не ще да каже. Казва само,че не са за дъщеря му.

Другия тарикат,отговорен за колите е бившия шев на “Военни клубове и информация”. Той обаче не е толкова обигран, като Свинаров и откровенно лъже пред медиите, че бояджията е нямал друг цвят боя, та за това този цвят. Освен това не били розови, ами пепел от рози.Обаче министърът ги бил харесал (Свинаров).

На това менте мога да кажа, че ако бяха купили една маса-по малко (от свръх скъпите за обзавеждането на столовата в МО), щяха да купят боя за няколко коли.

Това е за розовите BMW’та. На фона на всички други абсурди, случващи се в България, точно те не са никак важни. Важно е обаче, когато лъжеш и крадеш да има подобаващо възмездие за постъпките ти, особенно ако си публична личност или си избран да управляваш. Само така ще избавим обществото от туморите, разяждащи го последните 20 години.

Порадвайте се на оригиналния цвят "Пепел от рози"

Порадвайте се на оригиналния цвят "Пепел от рози"

Advertisements

2 Responses to Розови BMW’та за войската

  1. UZUMAKI says:

    Розови са, ‘щото розовото е свински цвят.

  2. Макс says:

    Имаш право 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: