Здравейте българи !


Пиян мъж и две негови приятелки се маризят с полицаи пред “Червило”.    И тримата са стари познайници на полицията, но въпреки това се бият и отказват кръвна проба. Що се маризите бре, нали сте приятели ?

Здравейте българи !

Председателката Цачева пък, наказва Доган, щото не ходи на работа.   Що така бре, Догане?                                         Председателката посетила и град Левски, където имало проблем, че кмета и зам. кмета са подсъдими, а втория е дори  с мярка-пробация . Алоо, кметовете. Що не слушкате бре?                          Според  Цачева пък, фактите за корупция, които се изнасят всеки ден в медиите, създавали усещане за нередности във властта. Усещате ли го и вие ? Колко пък да го усещате ?

Здравейте българи !

Медиите пак погнаха Масларова за някакви си 60 хиляди за асансьор в Разград, а за оградата на НАП дето я даде на мъжо си и струва милиони не я погват. Може би, за да не се създава усещане за нередности във властта. Сякаш го няма иначе това усещане ?

Здравейте българи !

Съседите ни от Македония пък чакайки за български паспорти, толкова обичат нашата Родина, че за една одраскана кола, забили отвертка в главата на наш зъболекар.  Алоо македонците. Кой ще ви лекува зъбите, когато станете български греждани, бре ?

Здравейте македонци !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: