AC DC ни разбиха


Групата:

Малко поостаряли, но с огромна енергия. Направо се учудих как тези хора свириха толкова неуморно и с огромен хъс. Саунда беше много здрав. При представянето на бандата пространството пред сцената направо се тресеше и някакви дрогирани гърци си запушваха ушите и лягаха на земята. Визуалните ефекти бяха на ниво, даже бяха изкарали шест оръдия на сцената, за да гърмят. Ангъс Йънг забавляваше публиката през цялото време и не и остави глътка въздух. AC DC ни разбиха.

Организацията:

Олимпийският стадион в Атина е страхотно съоръжение. Отвътре и отвън изглежда футуристично и се чувстваш сякаш си сто години напред в бъдещето. Навсякъде се продаваха бири и храни и продавачи гръмко рекламираха стоката си. Сергии със марчъндайзингови стоки бяха оборудвали цялата публика и дори някои продавачи се разхождаха между публиката, за да продават стоки с брандове на групата. Влизането и излизането от стадиона ставаше изключително бързо и гладко, а отвън полицаи отцепваха движението, за да може трафикът от стадиона да е с предимство и да се изнесе бързо. Ако толкова хора се съберат на стадион В.Левски, няма да могат да излязат в продължение на часове.

Атина:

Интересно би ми било да хвърля едно око на статистиката за броя на жертвите, каращи мотори по улиците на Атина. Трафикът е много натоварен и безброй мотористи минават на скорост между автомобили и камиони на една боя разстояние. Карайки кола в Атина се чувствах, като в кошер с пчели. Ужасно много участници в движението си пробиваха път, за да стигнат някъда. Въпреки това не се получаваха спирания и всички се движехме без да спираме. Един съвет: Не превишавайте скоростта, защото глобите са големи.Личен опит:)

Advertisements

2 Responses to AC DC ни разбиха

  1. ioio says:

    Аз бях в Амстердам на AC DC.Просто няма такъв концерт какъвто направиха.Това е най-великият концерт на който съм бил.

    • Макс says:

      Хехе. Наистина изключителен концерт. Ако можеш, посети някой концерт на Рамщайн, да видиш там за какви огньове става въпрос 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: